Skiën in het zonnetje is het lekkerste wat er is! En om daar nu al zeker van te zijn, kun je de Family Jam 2016 alvast bij ons in optie boeken. Geniet van 30 april tot en met 7 mei met het hele gezin van een heerlijke week in de sneeuw in Tignes. Het aftellen kan eigenlijk al meteen beginnen!

De Family Jam

De Family Jam vindt in de meivakantie van 2016 plaats in Tignes. In de vakantie kun je met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie op de piste. Want ja, in Tignes kun je je aan het einde van het skiseizoen nog volop vermaken op de piste en genieten van heerlijke verse sneeuw! Tijdens Family Jam organiseren wij allerlei leuke evenementen en kinderentertainment. Ook is er uiteraard de mogelijkheid om Nederlandse lessen van onze leraren te volgen om het skiën of snowboarden weer volledig onder de knie te krijgen!

Vakantie met kinderen

Tignes staat in de week van de Family Jam compleet in het teken van een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. De kleintjes van het gezin vermaken zich op de springkussens, attracties en kunnen zich laten schminken! Ook is er een speciaal après-ski kids programma met minidisco. Maar ook voor de volwassenen organiseren we heerlijke après-ski! Na een dag skiën en snowboarden kun je dus met het hele gezien heerlijk ontspannen.

Voor de kids zijn er speciaal ski en snowboard lessen van Nederlandse leraren en worden er veel dingen georganiseerd zoals: minidisco, skateboardles, voorlezen in de lobby, zwemmen, Big Jump springen, wedstijdjes en meer! Ps. Wij organiseren leuke activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Wintersportbestemming Tignes

Met het lentezonnetje en de mooie pistes kun je op de gletsjer in Tignes tot een hoogte van 3.600 meter geweldig skiën en snowboarden! Tignes is de perfecte bestemming voor zowel de beginnende als de ervaren wintersporter. Er is een groot aantal eenvoudige pistes waar je je als beginnende wintersporter prima kunt vermaken. Maar er zijn natuurlijk ook vele rode en zwarte pistes waar de ervaren sneeuwfans hun kunsten kunnen vertonen.

Gratis zwemmen!

Voor een fijne afwisseling tussen het skiën door kan je met je skipas gratis zwemmen in het overdekte Aquacentrum Le Lagon. Wat is er nu lekkerder dan je even helemaal te laten gaan in één van de vele glijbanen die hier zijn?

Family Jam in optie

Wees er op tijd bij en zet de Family Jam 2016 vandaag nog in optie! Je optie blijft staan tot de tarieven voor de reis bekend zijn. Komt het tegen die tijd toch niet goed uit? Dan kun je natuurlijk alsnog kosteloos annuleren. Mail je naam,  aantal personen en contactgegevens naar info@snowx.nl!

Wij kijken er (nu al) ontzettend naar uit, laat die meivakantie maar komen!

En kun je zo lang niet wachten? Train je skills tijdens lessen bij onze professionele leraren in onze Indoor skischool SKI-INN in Amsterdam! Er gaat ook een groep vanuit Ski-Inn naar de Family Jam en het is uiteraard mogelijk om daar bij aan te sluiten.

Pin It on Pinterest

Share This