Al sinds jaar en dag is Tignes hét skigebied voor extreme sporten dankzij haar hoogte, gevarieerde pistes en funparks, maar deze sprong maakt de wintersportvakantie onvergetelijk.

Bun J Ride in Tignes!

Als je vorig jaar deze indrukwekkende sensatie gemist hebt, krijg je er dit jaar opnieuw de kans voor. Bun J Ride is een combinatie van schansspringen, bungeejumpen en dead ride. Kortom, een ongelooflijke ervaring voor zowel skiërs als snowboarders. Met behulp van een harnas wordt je vastgemaakt aan twee elastische touwen die aan stalen kabels bevestigd zijn. Na deze voorbereiding ben je klaar om 40 meter in het diepe gegooid te worden. Je geniet van een indrukwekkend uitzicht terwijl de adrenaline door je lijf giert. Een must voor de avontuurlijke wintersporter.

Bun J Ride

Bungeejumpen in Tignes. Hoe en wat?

Vanaf december t/m april 2016 kun je de sprong wagen. Het platform ligt langs de rode piste “Merles”, bereikbaar vanuit de telepheriques vanaf Grattalu of Merles, vlakbij het snowpark. De liefhebber kan deze nieuwe wereldsensatie elke dag, behalve zaterdag, beleven wanneer de piste geopend is.

De attractie is toegankelijk vanaf 13 jaar, met een minimum gewicht van 40 kilogram en een maximum gewicht van 120 kilogram. Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk het filmpje hieronder om alvast een indruk te krijgen van deze gewaagde attractie! Durf jij het aan? Laat het ons weten en stuur je foto op!

Pin It on Pinterest

Share This