Clinics & lessen

 Snowboarden of skiën in Amsterdam!

Bij SnowX kun je uiteraard clinics en lessen volgen tijdens een van onze reizen, maar waarom niet al lekker thuis in Nederland? SnowX heeft een professionele ski- en snowboardschool in Amsterdam! Het is natuurlijk een prima plan om je goed op je vakantie voor te bereiden, zodat je extra veel van de pistes kan genieten. Onze leraren kunnen jou in no-time de basics van het skiën en het snowboarden leren, en ook voor gevorderden bieden wij verschillende lessen aan om jou de vetste trucs en technieken te leren!

Iedereen die zich inschrijft voor clinics of lessen bij SnowX krijgt veel individuele aandacht. Onze leraren hebben veel geduld en zetten gezelligheid voorop! Leer het SnowX team kennen!

Skilessen of snowboardlessen in Nederland

SnowX heeft een eigen ski- en snowboardschool in Amsterdam. Ski-Inn is een indoor trainingsfaciliteit en biedt lessen voor de absolute beginners tot de vergevorderden. Onze leraren zijn goed opgeleid en bieden veel individuele aandacht aan de studenten. Of je nou wil weten hoe je vooruit komt op een ski of de nieuwste trucs op een snowboard wilt leren: bij onze indoor ski- en snowboardschool kan het allemaal. Ook voor kinderen hebben wij de beste leraren in huis, die van de lessen een echt spelletje maken en niet stoppen tot je kids de basics goed onder de knie hebben!

Zo bieden wij bijvoorbeeld lessen aan waarbij je de basics en de kunst van het slalommen leert, maar kunnen wij je ook leren Böckelen, Telemarken of je de vetste trucs off-piste leren! Natuurlijk zetten de SnowX leraren ook sterk in op veiligheid. Zo geven wij lessen in sneeuw- en lawinekunde en trainen wij je met veel geduld hoe je met je eventuele angsten op de pistes om te gaan, zodat je tijdens je skivakantie heerlijk kan genieten!

Kortom: wil je zoveel mogelijk genieten op de pistes? Begin dan nu alvast met ski- of snowboardlessen in Nederland! Boek nu een skiles Amsterdam!

Bezoek de website van SKI-INN Amsterdam.

Clinics

SnowX.nl biedt naast reguliere ski- en snowboardlessen ook clinics. Als je meedoet aan een clinic kan je je ski- of snowboardtechnieken verbeteren onder begeleiding van onze ervaren leraren. Ook kan je door middel van een clinic de vetste en de nieuwste trucs leren, of jouw freestyle technieken verbeteren!

Vereisten

Om mee te kunnen doen aan een clinic is het een vereiste dat je al redelijk parallel kunt skiën, of de basistechnieken van het snowboarden redelijk kent. Het is dus belangrijk dat de studenten die mee doen aan de clinics, al weten hoe ze met hun ski’s en boards om moeten gaan.

Soorten clinics

Onze clinics focussen op verschillende technieken, zoals het carven, de slalom, de korte bochten en het synchroon skiën, het Telemarken en de Böckels. Daarnaast geven wij clinics die de nadruk leggen op diepe sneeuw, het off-piste skiën of snowboarden. Als laatste bieden wij clinics aan die je helpen jouw angst te verminderen, of die je meer leren over sneeuw- en lawinekunde.

Als je graag een clinic bij ons zou willen volgen, maar zie je jouw voorkeur hier niet bij staan? Laat het ons weten en we gaan kijken of we voor jou een clinic op maat kunnen maken!

Pin It on Pinterest

Share This