Er is niets leukers dan met een grote groep op wintersport te vertrekken! Heerlijk om met je vrienden of familie naar de sneeuw te reizen en te genieten van de gezelligste après ski. Maar met een grote groep een reis boeken is niet altijd makkelijk, dus hoe bepaal je je bestemming het best? We hebben enkele gerichte vragen voor je opgesomd zodat je het beste skigebied uitkiest en gegarandeerd een geweldige wintersportvakantie beleeft!

Wie neem je mee?

Sta even stil bij de samenstelling van je groep. Zijn er kleine kinderen bij die nog op les zitten? Zo ja, is er een voorkeur voor een skigebied met Nederlandse skileraren? Zorg dat je vooraf weet hoe de skischolen georganiseerd worden. Geen tijd om dit uit te zoeken? Ga dan in mei mee met de Family Jam! Gedurende deze familiereis verzorgt SnowX Nederlandse skileraren! Maar denk bijvoorbeeld ook aan andere activiteiten voor zowel de kids als de rest van de groep. Is er een zwembad in de buurt, word er entertainment georganiseerd of zijn er andere sporten te beoefenen?

Bespreek de groepswensen

Wat verwacht men precies van de wintersport? Verkiezen jullie een groot of klein skigebied? Zorg dat je een skigebied uitkiest waar zowel beginners als gevorderden zich kunnen uitleven. Moeten er voldoende après-ski en entertainment mogelijkheden zijn zoals in Val Thorens of Tignes, willen jullie eerder wellness en luxe zoals in de Super Dolomiti of is er een voorkeur voor mooie wandelpaden en een gezellig dorpje als Zell Am See? Ga na wat er begrepen wordt onder ontspanning!

Vervolgens is het tijd om te zoeken naar een gepaste accommodatie. Volledig verzorgd in een hotel verblijven of splits je op in verschillende chalets? Liever wat luxer of low-budget? Bij SnowX kiezen wij voor comfortabele hotels tijdens onze wintersport groepsreizen om volledig tot rust te komen na een dagje skiën of boarden.

Gezellige groepsreizen wintersport

Het kost wat voorbereiding, maar als de reis en bestemming eenmaal zijn uitgekozen, hoef je nog maar 1 ding te doen en dat is het puur genieten! Ben je niet zelf met een groep, maar wil je wel aansluiten bij een gezellige groep mensen? Dat kan! SnowX organiseert de leukste groepsreizen wintersport vol entertainment en leuke activiteiten! Bekijk ons reisaanbod voor meer informatie.

Lees ook: de wintersport checklist ter voorbereiding!

Pin It on Pinterest

Share This