Onderhoud

Snowboard & ski materiaal: repareren, waxen en slijpen

SnowX biedt niet alleen de leukste lessen en de vetste wintersport vakanties, maar onderhoudt ook je ski’s of uw snowboard voor je! Reparaties, waxen en slijpen! Dit doen wij in Ski Service Indoor Ski & Snowboard Zaandam. Wij slijpen je ski’s of je snowboard met micro-precisie, zodat je je op de piste nergens zorgen over hoeft te maken en optimale grip hebt! Wij waxen je boards en ski’s met speciale Holmekol wax, waardoor je supermakkelijk door elk type sneeuw glijdt en waarmee je elk type gebied gemakkelijk kunt doorkruizen. Als je goed voor je materiaal laat zorgen, kan je met vertrouwen de piste op!

Ski onderhoud

Wil je graag goed voorbereid op reis gaan, of zie je je ski’s na een skivakantie graag weer in de beste conditie? Bij SnowX kan je je ski’s voordelig professioneel laten waxen, steenslijpen of repareren:
Steenslijpen, waxen en kanten slijpen: €25
Repareren, steenslijpen, waxen en kanten slijpen: €27,50

Snowboard onderhoud

Ook voor snowboards bieden wij de beste zorg; voor slechts €25 waxen wij je board, slijpen wij de kanten en steenslijpen wij het hele board. Voor €27,50 voeren wij ook alle reparaties uit die eventueel nodig blijken.

Pin It on Pinterest

Share This