Over SnowX

Wintersport reizen

Als je op zoek bent naar de leukste wintersport reizen, ben je bij SnowX aan het juiste adres! Wij organiseren de vetste sneeuwevenementen en geven ski- en snowboardles aan iedereen, op elk niveau. Sport, plezier en feesten staat bij ons voorop! Onze wintersport vakanties worden georganiseerd in het bekende Val Thorens, het oude Olympische dorp Tignes, het mondaine skigebied Dolomiti Superski, het prachtige Zell Am See in Oostenrijk of het sportieve Stubai! Of je nou gezellig met je familie of collega’s op vakantie wilt in de sneeuw, als gezin met jonge kinderen, of gewoon lekker solo aan een groepsvakantie wilt meedoen; bij SnowX zit je helemaal goed!

Skiles en snowboardles in Nederland

SnowX biedt verschillende sneeuwvakanties aan waarbij het ook mogelijk is om lessen te nemen, op elk niveau. Hierbij kan de aandacht liggen op het leren van de basics, tot off-piste technieken, telemarken, slalommen of zelfs böckelen! Ook is het mogelijk om je in Nederland al goed voor te bereiden op je wintersport vakantie. SnowX heeft in Amsterdam een eigen indoor trainingsfaciliteit, Ski-Inn. Klik hier voor meer informatie over clinics en lessen!

Veiligheid tijdens wintersport reizen

SnowX zet niet alleen plezier voorop, maar zeker ook veiligheid. Daarom geven wij ook les in sneeuw- en lawinekunde. Daarbij wordt er gekeken naar de mogelijkheden tot off-piste skiën of snowboarden. Ook voor het voorbereiden op een skivakantie ben je bij SnowX aan het juiste adres.

Inschrijven

Ben je inmiddels al helemaal enthousiast geraakt? Ga mee met een van onze reizen! Het maakt niet uit of je een beginneling bent of al een gevorderde skiër of snowboarder. Kies je voor lessen tijdens de reis, dan wordt je ingedeeld in een groep op basis van jouw persoonlijke niveau. Wij bieden ook lessen aan kinderen aan en al onze leraren zijn zeer ervaren, gediplomeerd en super enthousiast. Wij zorgen ervoor dat iedereen de vakantie van zijn leven krijgt!

Bekijk onze reizen!

Pin It on Pinterest

Share This