SnowX, hoe het begon

Sinds 1990 organiseert SnowX onvergetelijke wintersportreizen met de leukste activiteiten. 25 jaar ervaring staan garant voor de gezelligste sneeuwvakanties en de beste lessen!

Pionier in entertainment

SnowX lag aan de basis van sneeuw evenementen in het buitenland. In de jaren ‘90 waren er nog geen organisaties die buitenlandse sneeuw evenementen en entertainment verzorgden. Samen met een groepje vrienden besloot Jeroen om geluidsinstallaties en entertainment mee te nemen naar Val Thorens. Tijdens de afsluitweek van het skiseizoen verzorgden ze leuke muziek en après-ski na het skiën.

De leukste apres ski!

Een wintersportvakantie werd omgetoverd tot een vreugdevolle reis. Dit entertainment sloeg in als een bom! Iedereen had na het skiën wel zin in een leuk feestje. Andere organisaties waren ook geïnteresseerd om hun wintersportreizen wat op te vrolijken. Deze geliefde feestjes groeiden uit tot ‘Het Sneeuw Festijn’ in de afsluitweek.

Van Sneeuwfestijn naar Dutch Week

Het succes van deze week was overweldigend: duizenden Nederlanders kwamen naar Val Thorens om het einde van het skiseizoen feestelijk door te brengen. Deze feestweek ofwel ‘Dutch Week’ is nu een vaste waarde in Nederlandse wintersportreizen.

Oprichter SnowX

Van jongs af aan was Jeroen van Moort gepassioneerd door wintersport. Toen hij 3 jaar was, stond hij al op de skilatten en zijn talent ontwikkelde zich dan ook razendsnel. Met succes ronde hij enkele opleidingen af en werd internationaal gediplomeerd ski- en snowboard leraar: ISIA Licensed trainer gespecialiseerd in off piste skiën.

Naast zelf les te geven en off piste clinics aan te bieden, liep hij ook mee als hulp trainer bij slalom- en reuzen slalomtrainingen. Verder is hij al meer dan 20 jaar werkzaam als partner bij de Skischool SKI-INN Amsterdam.

Ervaring en kwaliteit

Door de jaren heen verzorgde SnowX zeer diverse reizen: heli-skiën in Canada, vakanties naar de Amerikaanse Rocky Mountains en off piste en slalom reizen naar Chamonix en Tignes. De focus ligt niet alleen op groepsreizen met volwassenen, ook familiereizen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland met leuk entertainment voor kinderen worden georganiseerd.

Verder zijn de ski- en snowboardleraren altijd up-to-date met de nieuwste technieken en leermethoden. Ze volgen geregeld bijscholingen in Nederland en het buitenland om de hoge kwaliteit van de lessen te waarborgen.

Op zoek naar een leuke wintersport vakantie met je gezin of een groepje vrienden? Of in je eentje aansluiten bij een gezellige groep vol entertainment? Bekijk ons reisaanbod voor onvergetelijke skivakanties!

Pin It on Pinterest

Share This