Als je op 1 april met een onvergetelijke grap komt, wil je natuurlijk dat iedereen daar intrapt. Dit jaar heeft de website van de wintersportplaats Tignes zijn bezoekers ook willen foppen. Op de website stond wel een heel opmerkelijk nieuwsbericht over onze trouwe viervoeters.

Honden skipas

Op de website van tignesnet.com probeerde ze de bezoekers van de website te laten geloven dat er volgend jaar een speciale skipas voor honden zou worden geïntroduceerd. Zo laten ze weten dat de honden alleen gebruik mogen maken van dichte gondels en liftcabines. Dit waarschijnlijk om de veiligheid van de honden zo veel mogelijk te garanderen. Qua uitrusting komen de viervoeters er ook niet goed vanaf, want er moet een hele uitrusting gekocht worden. De honden moeten een helm dragen, een zonnebril en ze moeten op maat gemaakte schoenen dragen. Alles voor de veiligheid natuurlijk! Verder is de minimumleeftijd voor de skiënde honden één jaar. Om dit te bewijzen moet de hondenbezitter een paspoort hebben waar de gegevens van de hond in staan.

1 april grap

Dit alles klinkt natuurlijk al heel erg ongeloofwaardig, maar er zijn vast hondenbezitters die maar wat graag met hun huisdier de piste af willen gaan. Onderaan het bericht staat een meer informatie-knop waardoor je erachter komt dat het allemaal één grote grap is. Helaas!

Pin It on Pinterest

Share This