Vorige maand won Val Thorens voor de 3e keer op rij de titel ‘Beste Europese Skigebied 2016’! We blikken even terug op deze bijzondere prestatie!

Beste Europese wintersport bestemming

Naast het feit dat het geweldig is om 3 keer deze titel binnen te halen, is het ook heel bijzonder! Het is de allereerste keer dat een Europese bestemming 3 keer achter elkaar gewonnen heeft.

Grote favoriet onder wintersporters

Daarnaast had Val Thorens ook een grote voorsprong op de concurrenten. De andere populaire skigebieden waaronder Kitzbühel (Oostenrijk), Gstaad (Zwitserland), Saalbach (Oostenrijk), Are (Zweden), L’Alpe d’Huez (Frankrijk) en La Plagne (Frankrijk), ontvingen flink wat minder stemmen. Dit jaar verkoos ruim 33% van de stemmers Val Thorens als top bestemming.

Val Thorens is trots op hun skigebied!

Grégory Guzzo, directeur van de VVV van Val Thorens:

“Het is een compliment voor onze klanten, onze teams en spelers. Een erkenning voor de vele inspanningen en al het werk. Val Thorens is een gebied van pioniers en mensen die houden van uitdaging, die zich continu inzetten voor vooruitgang en niet aarzelen om risico te nemen en hun naam ieder jaar weer op het spel te zetten. Wij hebben excellente klanten die van ons skigebied houden en bereid zijn dit met hun stem uit te drukken. Het is dus goed voor hen dat we hiervoor knokken. De show must go on om ons skigebied op een steeds hoger niveau te tillen!”

Gekozen door wintersporters

De ‘European Best Destinations’ prijs is het enige Europese initiatief dat de kwaliteit van de skigebieden onderscheidt op basis van stemmen van bezoekers en liefhebbers van de bergen. Daardoor kunnen wij wintersportliefhebbers, onze stem laten horen!

Val Thorens beste skigebied europa 2016

Vernieuwingen in Val Thorens

In skiseizoen 2015-2016 staat Val Thorens in het teken van sensatie! Je geniet er van vernieuwde speelterreinen, het nieuwe berghotel Le Pashmina***** en de VTPass, een belangrijke vernieuwing van het skigebied! Door de exclusieve voordeelaanbiedingen van de VTPass kun je nu nog meer genieten van Val Thorens! Meer informatie vind je op www.valthorens.com

Wil jij ook reizen naar hét skigebied van 2016? Ga mee met Het Berg Evenement in maart of Dutchweek in mei!

Pin It on Pinterest

Share This